Ce puteți face cu o mașină de cusut industrială - Masini de cusut industriale - A EOL SRL

Ce puteți face cu o mașină de cusut industrială

ALLSOFT AGENCY

Mașinile de cusut industriale pot fi puțin intimidante, mai ales dacă sunteți la inceput și nu ați petrecut ani de zile lucrând la una. Cu toate acestea, simplitatea și puterea mașinilor de cusut industriale le fac ideale pentru unele proiecte sau pentru anumite croitorii, chiar dacă lucrați în afara casei dvs.

Viteza de coasere

Când urmăriți spectacole de succes care au croitorii folosind mașini industriale și care zbârnâie prin linii de cusături la viteze incredibile, poate face mașinile industriale puțin înfricoșătoare. Mașinile de cusut industriale au adesea opțiuni de control al vitezei.

La fel ca mașinile pentru casă, puteți controla viteza cusăturii sau a acului cu o pedală de ambreiaj sau un servomotor. Puteți face chiar acesta unul dintre factorii principali pe care îi căutați la cumpărarea unei mașini de cusut industriale. Înseamnă că poți începe chiar dacă ești oarecum nou în materie de cusut.

Cu toate acestea, este nevoie de ceva timp pentru a învăța cum să obțineți o înțelegere profundă a utilizării ambreiajului sau servomotorului. Este întotdeauna cel mai bine să începeți încet și să vă îndreptați în timp ce vă dezvoltați mai mult confort și încredere în lucrul la viteze mai mari.

Înfășurarea bobinei
Unul dintre cele mai căutate instrumente sau abilități pe care oamenii le caută în mașinile de uz casnic este înfășurarea bobinei. Vă puteți aștepta să obțineți același lucru de la mașinile industriale; cu toate acestea, sistemul poate fi puțin mai complex. La majoritatea mașinilor de cusut industriale, nu ar trebui să aveți nicio problemă în bobinarea unei bobine în timp ce coaseți!

Parcurgeți întotdeauna instrucțiunile de pe mașină înainte de a încerca să înfășurați o bobină.

Lucru cu materiale grele
Lucrați cu denim, material pentru mobilier de exterior sau chiar piele? Mulți meșteri se bucură să folosească aceste materiale. Cu toate acestea, majoritatea mașinilor de uz casnic nu pot face față utilizării grele a acestor materiale, deoarece uzează mașina.

Cu o mașină de cusut industrială, ar trebui să puteți lua orice material și să mergeți direct la muncă fără grija de a vă distruge mașina. Singurul lucru care trebuie luat în considerare atunci când lucrați cu materiale grele este că piciorus nu este universal. Asigurați-vă întotdeauna că folosiți piciorusul și firul drept pentru material. Dacă vă confruntați cu materiale rezistente, problema dvs. este de obicei accesoriile sau materialele, nu mașina.

Terminați cusăturile profesional
Cu o mașină de uz casnic, va trebui să folosiți o cusătură în zigzag sau să depuneți eforturi extinse pentru a termina cusăturile profesional. Cu toate acestea, cu o mașină de cusut industrială, puteți utiliza o masina de cusut si surfilat sau triplock pentru a preveni desfacerea în timp ce păstrați un finisaj profesional.

Există o mare varietate de avantaje ale utilizării unei mașini de cusut industriale. Dacă vă gândiți să faceți trecerea de la o mașină domestică la o opțiune industrială, ați putea lua în considerare modul în care vă terminați cusăturile, filetați bobinele și lucrați cu diferite materiale, păstrând în același timp controlul asupra vitezei.

Când sunteți gata să treceți la o mașină industrială, noi, la Cusut-Surfilat ( A EOL SRL ) va punem la dispozitie direct din stoc masini de cusut industriale MAQI. Dacă sunteți nou în ceea ce privește utilizarea unei mașini industriale, personalul nostru prietenos vă poate ajuta să găsiți o masina de cusut care să se potrivească nevoilor dvs., așa că contactați-ne astăzi!