ÎNTREȚINEREA MAȘINILOR DE CUSUT INDUSTRIALE

ÎNTREȚINEREA MAȘINILOR DE CUSUT INDUSTRIALE

ALLSOFT AGENCY

Când vă așezați pentru a începe sau continua un proiect de cusut, nu doriți probleme mecanice. De multe ori, problemele mecanice pot fi evitate atunci când practicați întreținerea preventivă a mașinii dvs. de cusut industriale. Permiteți-mi să vă arăt câteva sfaturi pe care le-am învățat pe parcurs despre întreținerea mașinilor de cusut industriale!

ÎNTREȚINEREA MAȘINILOR DE CUSUT INDUSTRIALE

ÎNTREȚINEREA MAȘINILOR DE CUSUT INDUSTRIALE- SFATUL # 1

Păstrați zona bobinei curată. Acesta este un mod foarte simplu de a evita acumularea de scame și posibilele probleme cu murdăria uneltelor. Pur și simplu ridicați mașina și puneți-o pe ea. Inspectați zona bobinei pentru a nu se decupa scame și fire. Asigurați-vă că ștergeți tava pentru bobine și îndepărtați toate resturile care se adună în timp. Pentru a face o treabă amănunțită, asigurați-vă că ați scos carcasa bobinei și curățați și aceasta. Ai fi surprins cât de mult scame poate colecta într-un loc atât de mic. Luați peria de scame și curățați mecanismul bobinei și zona înconjurătoare. Nu ștergeți grăsimea (deoarece este necesară pentru o funcționare corectă). Concentrați-vă doar pe îndepărtarea scamei, a prafului și a resturilor de țesături sau fire. Acesta este un mod excelent de a practica întreținerea mașinilor de cusut industriale.

ÎNTREȚINEREA MAȘINILOR DE CUSUT INDUSTRIALE- SFATUL # 2

ÎNTREȚINEREA MAȘINILOR DE CUSUT INDUSTRIALE

Folosiți husa de praf. Știu ... este atât de simplu! Chiar dacă utilizați mașina de cusut industrială în fiecare zi, nu este rău să o acoperiți atunci când nu este utilizată. Este ca și cum ai folosi garajul pentru mașină. Dacă aveți grijă de lucrurile pe care le dețineți, acestea vor funcționa de obicei atunci când doriți! O husa de praf este un mod foarte simplu de a împiedica praful nedorit să se depuna pe și în mașină. Dacă aveți copii mici sau oameni curioși în spațiul dvs. de lucru - husa de praf dă impresia „în afara limitelor”. Acesta este un mod foarte simplu de a practica întreținerea mașinilor de cusut industriale.

ÎNTREȚINEREA MAȘINILOR DE CUSUT INDUSTRIALE- SFATUL # 3

Acesta este probabil cel mai important sfat. Trebuie cu adevărat să vă ungeți în mod regulat mașina. Fabricarea recomandă de obicei acest lucru să se întâmple zilnic. Deoarece mașina de cusut industrială nu este utilizată într-o „fabrică”, de obicei îmi ung mașina doar de două ori pe săptămână. Uneori mai mult - depinde doar de cât câștig în acel moment. Există 5 puncte de ulei pe această mașină de cusut industrială. Acestea sunt indicate printr-un punct rosu

ÎNTREȚINEREA MAȘINILOR DE CUSUT INDUSTRIALE

Există, de asemenea, un punct de ulei situat în interiorul mașinii. Încercați să puneti câteva picături de ulei pe piesa de pâslă care se află în interiorul mașinii.

ÎNTREȚINEREA MAȘINILOR DE CUSUT INDUSTRIALE

ÎNTREȚINEREA MAȘINILOR DE CUSUT INDUSTRIALE 

După ce aplicați ulei pe fiecare dintre aceste puncte (de mai multe ori, dacă este necesar), veți dori să ridicați piciorușul presor și să porniți mașina timp de câteva minute, până când vedeți stropirea de ulei în vizor.

ÎNTREȚINEREA MAȘINILOR DE CUSUT INDUSTRIALE

 

ÎNTREȚINEREA MAȘINILOR DE CUSUT INDUSTRIALE- SFATUL # 4

Scoateți farfuria pentru gât pentru a obține toate scame care sunt prinse între câinii de hrănire. Dacă nu ați făcut niciodată acest lucru înainte, șuruburile pot fi destul de strânse din fabrică. Odată ce scoateți aceste șuruburi, puteți scoate placa și dați zonei respective o praf adecvată. Asigurați-vă că scame sau resturi nu cad accidental în vasul de ulei. În funcție de cât de multă utilizare a mașinii dvs. de cusut industriale va determina cât de des trebuie să curățați sub placa de gât.
până când vedeți stropirea de ulei în vizor.

ÎNTREȚINEREA MAȘINILOR DE CUSUT INDUSTRIALE- SFATUL # 5

Deși nu este nevoie să schimbați uleiul din mașină aproximativ o dată pe an sau de doua ori (în funcție de utilizare), trebuie să vă asigurați că păstrați uleiul cât mai curat posibil. O modalitate de ajutor ar fi ridicarea mașinii numai dacă trebuie să verificați nivelul uleiului sau pentru întreținere. Nu este recomandat să ridicați mașina pentru a scoate o bobină. Acest lucru poate expune inutil uleiul dvs. la obiecte străine. Dacă vedeți știfturi, fire libere, praf sau resturi în vasul de ulei - trebuie să îndepărtați acest lucru cât mai curând posibil. Nu doriți ca pompa de ulei să obțină accidental nimic în afară de ulei în sistemul său. Păstrați-l curat!

ÎNTREȚINEREA MAȘINILOR DE CUSUT INDUSTRIALE

Dacă vă confruntați cu probleme, chiar și după ce ați practicat aceste sfaturi de întreținere de bază, contactați distribuitorul pentru asistență. Majoritatea magazinelor sunt foarte prietenoase și capabile să vă ajute fie personal, fie la telefon. Este întotdeauna plăcut să vă bucurați de echipamentul în care ați investit. Doar asigurați-vă că aveți grijă de el și ar trebui să vă bucurați de mașina de cusut industrială de ani și ani!

 

.