Cele mai bune caracteristici ale mainii de cusut industriale - Masini de cusut industriale - A EOL SRL

Cele mai bune caracteristici ale mașinii de cusut industriale

ALLSOFT AGENCY
Primul lucru de luat în considerare atunci când vă uitați la o mașină de cusut industrială este diferența dintre acest tip de mașină și o mașină tradițională sau comercială. Practic, sunt concepute în același mod pentru a îndeplini aceeași sarcină. Diferența majoră este că o mașină industrială este construită mai puternic pentru a fi utilizată în fiecare zi, toată ziua. Sunt mai robuste și pot rula mult mai mult decât omologii lor tradiționali. Vom vorbi aici despre cele mai bune caracteristici ale mașinilor de cusut industriale.

Mașinile de cusut industriale sunt utilizate pentru a obține o calitate superioară a cusutului, dar de obicei sunt limitate la o singură utilizare. Pot coase doar o cusătură dreaptă sau cusătură în zigzag fără opțiunea de a trece la o altă selecție. De asemenea, sunt populare mașinile de cusut industriale care coase doar o cusătură. Acestea sunt una dintre cele mai populare alegeri pentru atelierele de croitorie care își folosesc mașinile de cusut pentru a opera o afacere. Unele persoane care operează o afacere de cusut pot investi într-o întreagă colecție de mașini industriale. Unele croitorii casnice care își folosesc mult mașinile de cusut și doresc rezultate de calitate profesională vor cumpăra, de asemenea, o varietate de mașini de cusut industriale cu diverse capacități.

Puterea și viteza crescute

Motorul unei mașini de cusut industriale este mult mai mare și mai puternic decât cele de pe mașinile de cusut standard. Acest lucru le face capabile să coasă mai multe straturi și țesături mai grele. De asemenea, le oferă capacitatea de a coase la viteze foarte mari. O mașină industrială poate coase la viteze cuprinse între 1.000 rpm și 5500 rpm sau mai mult, în timp ce o mașină standard poate coase între 250 și 1.000 spm. O caracteristică pe care o puteți găsi în mașinile de cusut industriale de ultimă generație este un dispozitiv de ridicare a piciorusului care vă permite să folosiți mașina, păstrând în același timp ambele mâini pe țesătură. Acest lucru vă permite să coaseți mai repede fără a încetini pentru a regla țesătura.

Mai mult spațiu de lucru

Multe mașini industriale au o masă integrată care vă oferă mai mult spațiu de lucru. Acest lucru este convenabil mai ales atunci când lucrați la proiecte mai mari, cum ar fi pilote. De asemenea, oferă spațiul necesar pentru tăierea pieselor, dacă nu aveți mult spațiu de lucru.


Alegerea unei mașini de cusut industriale
Construcția mai grea înseamnă că o mașină de cusut industrială va dura mai mult timp să se uzeze. Asta înseamnă că ar trebui să faceți alegerea cu atenție, deoarece probabil că o veți avea mult timp. Deoarece varietatea de funcții nu va fi probabil o problemă, există doar câteva detalii de luat în considerare. Acestea includ:

Viteza în comparație cu dimensiunea motorului - Chiar dacă o mașină poate avea o viteză maximă mare, nu înseamnă neapărat că are puterea de a manipula țesături grele și groase. Gândiți-vă la ce veți coase și la cât de importantă contează pentru dvs. fiecare dintre aceste caracteristici.
Tip de acționare - Toate motoarele nu sunt egale. Motoarele de ambreiaj sunt adesea mai eficiente la coaserea țesăturilor mai rigide precum pânza sau pielea. Dezavantajul este că acestea sunt adesea mai zgomotoase și nu sunt eficiente din punct de vedere energetic. De asemenea, ar trebui să vă așteptați la o anumită întreținere pentru acest tip de mașină. - O altă opțiune este un servomotor. Funcționează cu mai puțină energie și rulează mai liniștit decât acele mașini cu motoare de ambreiaj. Dacă doriți o viteză optimă, mergeți cu un design al motorului ambreiajului. Dacă doriți mai mult control asupra cusutului dvs., un servomotor este cea mai bună opțiune.
Comenzi manuale vs butoane - Unele dintre cele mai moderne modele au butoane care vă permit să controlați tensiunea, să inversați direcția cusăturii sau să reglați locul unde se oprește acul. Cei cu pârghii sau comutatoare tradiționale nu sunt la fel de convenabile, dar costă de obicei mai puțin.
Portabilitate - Majoritatea persoanelor care doresc o mașină de cusut de calitate industrială pentru o afacere nu prea au nevoie ca mașina să fie extrem de transportabilă. Pe de altă parte, dacă intenționați să-l folosiți acasă, vă recomandăm să căutați o mașină mai ușoară, pe care să o puteți deplasa dacă este necesar.
Walking Foot - O mașină care folosește un picior de mers pentru a alimenta țesăturile va funcționa mai bine pe țesăturile grele. Această caracteristică controlează alimentarea țesăturii, astfel încât cusăturile să fie mai uniforme.
Preț - O mașină de cusut industrială poate costa câteva sute până la câteva mii de euro. Stabiliți ce preț este cel mai bun pentru buget și apoi comparați mașinile  de cusut care se potrivesc. Este întotdeauna o idee bună să cumparati de la firme vechi pe piata care au o reputatie si produse de calitate.
Caracteristicile pe care le veți căuta într-o mașină industrială diferă considerabil de cele pe care trebuie să le alegeți în mașinile de cusut standard. Utilizați acest ghid pentru a vă ajuta să decideți care mașină este potrivită pentru dvs.